Saakje Hoekstra beëindigt stage bij Nijkleaster

Begin januari heb ik me via de website van Nijkleaster voorgesteld als stagiaire in het kader van mijn opleiding tot Geestelijk Begeleider aan het Titus Brandsma Instituut in Nijmegen.
‘De tiid hâldt gjin skoft’ en intussen is de stage op Nijkleaster alweer voorbij. Via deze weg wil ik iedereen bedanken die me geholpen heeft om deze stage succesvol af te ronden. Ik heb veel mensen ontmoet, veel geleerd, met name van de individuele gesprekken, en genoten van deze stagetijd. Dank jullie wel en Oant Sjen!

Met hartelijke groet, Saakje Hoekstra

Reacties

  1. Egbert Fokkema zegt

    heb je een eindscriptie of een samenvatting met wat je allemaal hebt meegemaakt en ook conclusies en aanbevelingen? Ik ben laatst een keer even in de kerk geweest en ken ook andere plannen van Nijkleaster. het hele ‘project’ ligt me na aan het hart. Maar ‘de tiid hâldt gjin skoft’ en nu word ik weer even naar Nijkleaster toe ‘getrokken’ door jouw melding. Ik ben weer geinteresseerd naar je bevindingen. Ook als gastpredikant, kerkvernieuwer en (bescheiden) theoloog met praktische vaardigheden. Verder geef ik nog regelmatig advies aan plaatselijke gemeenten over mogelijkheden en (nieuwe) kansen. Graag hoor ik van je. groeten! 0571-272251 of 06 833 46175

  2. Zwanny Wouda zegt

    Z

  3. Zwanny Wouda zegt

    Saakje, heel veel succes en zegen voor je verdere carri’re!

Speak Your Mind

*