Nieuwe stagiair: Saakje Hoekstra

Het komende half jaar loopt Saakje Hoekstra stage bij Nijkleaster in het kader van haar opleiding tot Geestelijk Begeleider. Voor velen van ons is zij geen onbekende, toch stelt ze zich nog even kort voor:

Al bijna drie jaar voel ik me verbonden met Nijkleaster en is de wekelijkse Kleastermoarn voor mij een baken in de week. In 2015 ben ik begonnen met de opleiding tot Geestelijk Begeleider aan het Titus Brandsma Instituut in Nijmegen. Geestelijke Begeleiding is een eigen vorm van begeleiding, die gericht is op het contact maken met dat wat diep van binnen in je beweegt. Het komende half jaar ga ik stage lopen bij Nijkleaster. Dat betekent dat ik regelmatig meehelp in de voorbereiding van de Kleastermoarn en het leiden van de wandeling en het tafelgesprek. Ook ben ik op zoek naar mensen als gesprekspartner in individuele gesprekken (zie oproep hieronder).

Oproepje
In het kader van mijn opleiding en stage ben ik op zoek naar een aantal mensen, die open staan voor individuele gesprekken over hun levens/geloofsweg. Loop je met een vraag rond over wat je ten diepste beweegt, over geloofsvragen, of wil je graag gewoon eens je verhaal delen en in gesprek over de rode draad in je leven, dan kun je mij aanschieten of een persoonlijk berichtje sturen via: s.hoekstra@nijkleaster.nl

Reacties

 1. Zwanny Wouda zegt:

  Ik wens Saakje en Nijkleaster alle goeds met elkaar!

 2. J.de Vries - Bergsma zegt:

  Hoi Saakje,

  Wat leuk dat ik jou tref bij Nijkleaster, de ultieme plek om stage te lopen, wij kennen elkaar
  van de Theologische vorming, waar jij een paar keer bent geweest, voor je deze studie begon.
  Ik wens je veel succes met je opleiding.
  Ben gister(20 januari 2018) in Nijkleaster geweest.
  Oant sjen, Hannie de Vries – Bergsma

Laat wat van je horen

*